ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA GRADA PAZINA – VIDEO | Izvedba Radojke Šverko oduševila okupljene u prekrasnom Kaštelu, mjestu sjajne akustike

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jučer je u prekrasnom ambijentu pazinskog Kaštela održana Svečana sjednica Grada Pazina. Nakon sjajne i neponovljive Radojke Šverko koja je otpjevala himnu Hrvatske i istarsku himnu, sjednicu Gradskog vijeća otvorila je Enna Peroš, predsjednica istog predstavivši što je sve napravljeno u proteklih godinu dana, o čemu ćemo više u narednim danima.

U programu kojeg je elokventno vodila Eliana Batagelj, uslijedio je govor Sandre Benčić, članicu platforme Možemo! i saborsku zastupnicu, a onda je mikrofon uzeo i zamjenik istarskog župana Tulio Demetlika. Prekrasnu recitaciju pjesme Vladimira Nazora izvela je Karla Matković, a u programu je svoj obol dao i TradInEtno orkestar s jednom svojom skladbom.

Nakon njega, riječ je dobio Ivan Bubić, državni tajnik u središnjem državnom uredu za javnu nabavu, a onda se gradonačelnica Suzana Jašić obratila okupljenima, ali i „Gradu“ kojem se obraćala vrlo emotivno.

O nagrađenima i ostatku detalja sa Svečane sjednice Grada Pazina uskoro opširnije, a dotad uživajte u sjajnoj izvedbi Radojke Šverko istarske himne.

 

Pročitajte još...