IN MEMORIAM: Roberta Lanča, odlazak velikog borca, još većeg srca

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tužna i pretužna je vijest o odlasku mlade Roberte Lanče. U nastavku prenosimo objavu Županijskog društva Crvenog križa.

“Draga Roberta!
 
Imala si nepunih deset godina kada si se zajedno sa svojom ekipom pojavila na vratima Crvenog križa. Došli ste volontirati, iako zapravo niste ni znali pravo značenje te riječi. Nevažno došli ste pomagati. Prolazile su godine… osnovna, srednja, faks….
 
Bili ste uvijek s nama, u svim našim aktivnostima. Neki su odlazili, pa bi se ponovo vraćali, neki su ostajali. Ti si bila jedna od njih, uvijek si bila tu, uvijek prisutna u svemu što smo radili do samoga kraja, čak i onda kada si se borila s teškom bolešću.
 
Zaraznog osmijeha, prekrasnih plavih očiju, duge plave kose. Skromna, samozatajna, veliki borac, još većeg srca. Takvu ćemo te pamtiti i zauvijek ćemo ti biti zahvalni što si bila dio naših života.
 
I ne brini Ro, dio „križa“ bit ćeš zauvijek i zvat ćemo te i na sljedeću aktivnost, znamo da ćeš biti uz nas i da ćeš s osmijehom na licu davati nam snagu da i dalje nastavimo pomagati onima koji nas trebaju.
 
Vole te tvoji crvenokrižaši…❤️❤️❤️
Pročitajte još...