Kadeti Pazinke po lošem vremenu uz veliku grintu i borbenost osvojili Kup Istre

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kadeti Pazinke osvajači su kupa Istre u susretu protiv favoriziranog pulskog Uljanika koji je danas odigran u teškim uvjetima koji su nastali nakon jakog pljuska koji se spustio nad Pazinom sredinom prvog poluvremena.

Igrači su  pokazali veliku borbenost i želju te u konačnici i jako dobar nogomet. Uljanik je poveo u 32. minuti golom Marina Prematea, na 1:1 poravnava Mathias Ćus u drugoj minuti nastavka. Pazinku u vodstvo dovodi Karlo Šaina u 47. minuti da bi “Uljanikovci” izjednačili preko Mijića u posljednjoj minuti susreta.

U izvođenju penala domaći vratar Petar Matijašić zaustavio je udarac odmah u prvoj seriji dok su svi ostali igrači postigli golove te je slavlje domaće ekipe moglo početi.

Za Pazinku su igrali  Petar Matijašić, Mate Gržetić, Leni Pauletić, Vedran Dušić, Mathias Ćus,   Martin Mofardin , Bartol Daus, Karlo Šaina, Marko Perčić, Niko Balde, Leo Brajković, Noa Križmanić, Drago Križan, Marko Selar, Tino Macan, Leo Milotić, Atilio Marečić, Simon Lakošeljac i Maksim Milotić, a trener je bio Elvis Uravić.
Pročitajte još...