KAK’ JE BRZ, ČOVJEČE | Mladi Matej Jakša iz Boruta oduševio na Supertalentu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mladi Matej Jakša iz Boruta, svirač harmonike kojeg smo već upoznali na manifestacijama diljem Istre, nastupio je na Supertalentu gdje je oduševio žiri i publiku. Matej živi s roditeljima i mlađim bratom s kojim putuje u školu vlakom iz Boruta do Lupoglava.

Osim što svira harmoniku, voli crtati običnom olovkom ili pastelama. Susjed je prilikom jedne karnevalske povorke u Cerovlju Mateja pozvao na binu, a to mu se jako svidjelo, pa se tako rodila njegova ljubav prema nastupima. Kreativnu crtu naslijedio je od mame koja je kao mlađa pjevala u zboru i svirala klavir. Sebe opisuje kao nekoga tko voli muziku i plavu boju, a najdraži nogometni klub mu je Hajduk.

„Najviše mu se sviđala harmonika, njen zvuk i izgled, stoga se prije godinu i pol odlučio početi svirati taj instrument. Matej Jakša ponos je svojih roditelja, ali nisu oni otkrili njegov talent, nego je on sam to prepoznao. Već s tri godine imao je igračku harmoniku. Voli biti na pozornici i skoro nikad nema tremu i najviše voli kad ga publika nagradi pljeskom“, piše na stranicama Supertalenta.

Pročitajte još...