Kamen modernizirao liniju za rezinaturu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Najveća pazinska tvrtka Kamen Pazin  kontinuirano radi na modernizaciji svojih poslovnih procesa, te je nedavno realizarala dugooočekivani izuzetno vrijedni projekt pod nazivom – Modernizacija linije za rezinaturu.
Projekt je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, a u okviru programa „Business Development and Innovation Croatia”, koji dodjeljuje bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru s ciljem stvaranja dodane vrijednosti i održivog rasta u hrvatskim tvrtkama.
U tom su kontekstu djelatnici kamena, zajedno s predstavnicima društava koji su u projektu bili od samoga početka, dočekali predstavnike Veleposlanstva Kraljevine Norveške i fonda „Innovation Norway” na službenom prijemu koji se održao u prerađivačkom pogonu Pilana.
 
Iz Kamena kažu, da je važnost i veličina ovoga projekta pokazatelj kompetentnosti tvrtke da se suoči s poslovnim izazovima i gleda se na to kao motivaciju za neke buduće projekte koji su pred njimama.
Ponosni smo da smo u ostvarenju svojega cilja došli zajedničkim snagama, kako i priliči jednom timu koji je u ovaj hvalevrijedan projekt uložio puno vjere, vremena i truda, kažu.
Pročitajte još...