DOSSIER „PRVIH LETO DAN“ | „Uvijek je lijepo pročitati nešto o uspjesima i dobrim stvarima o osobama koje poznaješ i dijeliš životni prostor“

Facebook
Twitter
LinkedIn
Renato Krulčić

Povodom naše godišnjice portala, poslali smo na više od deset adresa zamolbu za komentar javnim osoba Pazinštine, da nam kažu što je na Kampanji dobro, a što može biti bolje. Prvi je odgovorio Renato Krulčić, dobro poznati vlasnik Destilerije Krulčić.

„Kampanju „listam” na dnevnoj bazi. Pročitam sve vijesti jer opisuju dnevni-tjedni ritam središnje Istre. Donose pozitivnu stranu naše zajednice što u biti i obilježava cijeli portal, tako da smatram da su vijesti prava mjera stvarnih događanja“, kaže Krulčić pa dodaje:

„Nema senzacionalizma i vijesti sa kojima se želi privući veći broj publike, već stvarne priče naših sugrađana i ljudi kojih u velikoj mjeri u središnjoj istri i osobno znamo. Tako da je uvijek lijepo pročitati nešto o uspjesima i dobrim stvarima o osobama koje poznaš i dijeliš životni prostor. Svaki osobni uspjeh pojedinca sportski, poslovni ili društveni je uspjeh i naše male zajednice. Kampanji želim još puno pozitivnih, iskrenih i sadržajnih objava i u idućemu razdoblju.“

Zahvaljujemo se na podršci i pozitivnim porukama u nadi da ćemo ostati na tom tragu. Do kraja tjedna objaviti ćemo i ostale odgovore koje dobijemo.

Pročitajte još...