DOSSIER „PRVIH LETO DAN“ | „Vrlo je važno da se ne izgubi identitet i vrijednosti lokalne zajednice i samog pojedinca”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Povodom naše godišnjice portala, poslali smo na više adresa zamolbu za komentar javnim osobama Pazinštine, da nam kažu što je na Kampanji dobro, a što može biti bolje. Danas nam je stigao odgovor i od Suzane Jašić, pazinske gradonačelnice.

„Čestitamo „Kampanji” prvi rođendan. Kao i u životu, u prvoj se godini počinju graditi temelji; uči se govor, počinju se graditi odnosi i karakter, a naprave se i prvi koraci.

U tim prvim koracima „Kampanja” je uspjela doprinijeti boljoj informiranosti građana i građanki Pazina i Pazinštine, prenoseći pravovremeno lokalne vijesti i događaje, objavljujući pritom sadržaje od javnog interesa za našu lokalnu zajednicu koji često nisu dostupni u drugim medijima.

Podržavamo i potičemo lokalni karakter portala i zbog toga što je u sveopćoj globalizaciji vrlo važno da se ne izgubi identitet i vrijednosti lokalne zajednice i samog pojedinca, a čemu u dobroj mjeri doprinose lokalni mediji upravo informacijama od političkog, gospodarskog i društvenog značaja koji se tiču te zajednice.

Važno je pritom da se stalno podiže letvica kvalitete i standarda sadržaja, što želimo „Kampanji” u narednom razdoblju, kako bi postignuto u prvoj godini nastavilo rasti. Stoga, čestitke još jednom i puno sreće u svim daljnjim izazovima koji danas nisu nimalo jednostavni za svladati.”

Zahvaljujemo se na podršci i pozitivnim porukama u nadi da ćemo ostati na tom tragu. 

Pročitajte još...