Dva mala mačića koja su ovih dana spašena u Pazinu traže novi dom!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dva mala mačića, koja su prije par dana zahvaljujući savjesnom građaninu i gradskim službama spašena iz polupodzemnog spremnika za miješani otpad, dobro se oporavljaju u Veterinarskoj ambulanti Pazin i sada razigrani i umiljati traže dom.

Ljubazni veterinari na raspolaganju su potencijalnim udomiteljima za dodatne stručne informacije i vrijedne savjete na info@veterina-pazin.hr  ili  052/624 410,  091 253 94 57. Pomognimo malim mačićima da njihova loše započeta priča dobije sretan nastavak i da nakon stresnog razdoblja dobiju dom u kojem će živjeti život sretnog kućnog ljubimca!

Kao što je gradonačelnica Suzana Jašić najavila, protiv nepoznatog počinitelja, koji je svojim radnjama grubo prekršio Zakon o zaštiti životinja i Zakon o gospodarenju otpadom, Grad Pazin podnio je prijavu Policijskoj postaji Pazin s ispostavom Buzet.

Ljudska okrutnosti i bešćutnosti kojoj smo svjedočili za svaku je osudu. Međutim, i poziv je na kastraciju i sterilizaciju kućnih ljubimaca (psa i mačaka)  kako se ovakvi i slični slučajevi ne bi događali, kao i poziv na udomljavanje čime se smanjuje broj napuštenih životinja.

Pročitajte još...