Ovog petka započinje Advent u srcu Istre, otvorenje klizališta odgođeno za utorak

Facebook
Twitter
LinkedIn

U specifičnom zimskom ozračju, uz blagdanski ugođaj koji daju postavljeni ukrasi i tisuće lampica, ovaj petak, 2. prosinca 2022. prigodnim programima započinje Advent u srcu Istre.

U blagdansko raspoloženje ulazimo kino predstavom u pazinskom Spomen domu gdje će biti prikazan film „The Menu“, dok se prije toga u Muzeju grada Pazina otvara izložba o punk sceni Pazina –  „Pazi(n), punk!“. Za znalce o nogometu, Caffe bar Club nudi kviz „Nogometne ikone“, a nešto dalje, u Školsko – gradskoj sportskoj dvorani započinje Zimska malonogometna liga.

Bogat program božićno – novogodišnjih zbivanja nastavlja se u subotu kada je u jutarnjoj matineji na rasporedu projekcija filma za najmlađe „Strange Wold“ , a velika dvorana Spomen doma bit će ispunjena i u večernjim satima kada se održava 16. humanitarni koncert Društva osoba s tjelesnim invaliditetom. Svoj zabavni program nude u subotu i lokalni ugostitelji, pa tako u Caffe baru Sax nastupa “Trio Gig savers”, a  Caffe bar Club nudi Party “Techno Club” uz DJ Driver.

Vikend završava Istarskom zimskom ligom u trčanju „Powered by Plava Laguna“, čiji je start i cilj u nedjelju u Šetalištu Pazinske gimnazije, a istog dana na rasporedu je i 2. kolo Malonogometne zimske lige.

Otvaranje Klizališta u srcu Istre odgođeno za utorak, 6.12.2022.

S obzirom na to da su najavljene loše vremenske prilike koje ne idu u prilog organizaciji, planirano otvaranje Klizališta u srcu Istre u subotu na platou ispred Spomen doma, odgađa se za sajmeni dan, utorak, 6. prosinca 2022. u 16:00 sati kada će prigodne maskote snob i snješko dijeliti slatkiše, kao mali znak pažnje koje je najmlađima ostavio Sveti Nikola. 

Klizalište će biti otvoreno za sve zainteresirana svakog dana od 10:00 – 14:00 sati i od 15:00 – 21:00 sat. Na klizalištu će se tijekom prosinca i siječnja odvijati tematski programi namijenjeni djeci, ali i nešto starijoj publici koja će se moći zabaviti uz šaroliku glazbenu/zabavnu/gastro priču. Uz klizalište je postavljeno i nekoliko adventskih kućica s ugostiteljskom ponudom te pozornica na kojoj će se odvijati popratni događaji i programi.

Detaljnije o programima uz klizalište zainteresirani mogu saznati na Facebook stranici klizališta i putem Instagrama Grada Pazina gdje će se redovito objavljivati svi programi i novosti vezane uz klizalište i Adventa.

Pročitajte još...