U Dvorani Istra pazinskog Spomen doma održana prezentacija Programa društveno poticajne stanogradnje (POS)

Facebook
Twitter
LinkedIn

U organizaciji Grada Pazina i Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) jučer (7. rujna 2023.) je u dvorani Istra pazinskog Spomen doma, pred velikim brojem zainteresiranih građana i građanki,  održana prezentacija Programa društveno poticajne stanogradnje (POS).

Tom su prilikom predstavnici Grada Pazin i APN – a upoznali  zainteresirane s uvjetima kupnje stana iz navedenog Programa, kao i s uvjetima Javnog poziva Grada Pazina za podnošenje zahtjeva za kupnju stana po Programu POS-a radi utvrđivanja Liste reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova, koji je otvoren zaključno do 29. rujna 2023. godine.

Pogodnosti uvjeta Programa POS – a u odnosu na tržišne su prednosti vezane uz kreditnu liniju te prednosti vezane uz cijenu metra kvadratnog stana. U nastavku se nalazi prezentacija Programa društveno poticane stanogradnje u Pazinu  s najosnovnijim posebnostima samog Programa POS-a, kao i informativna kalkulacija kredita;

Prezentacija Programa POS-a Pazin

KALKULATOR CIJENA

Stanovi će se graditi na katastarskoj čestici broj 1904/1 (3756/1 N.I.) K.O. Pazin, koju je Grad Pazin namijenio u tu svrhu. Zemljište se u naravi nalazi u Zagrebačkoj ulici – Novo Naselje, kod skretanja za Foškiće.

Zahtjevi za kupnju stana s potrebnom dokumentacijom moraju, dakle,  biti dostavljeni najkasnije do 29. rujna 2023. godine,  isključivo na obrascu koji je sastavni dio Javnog poziva.

Javni poziv s pripadajućim zahtjevom i obrascima izjava koje se prilažu dostupni su  na sljedećoj poveznici https://www.pazin.hr/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-kupnju-stana-po-modelu-pos-a-radi-utvrdivanja-liste-reda-prvenstva/#more-38364

Sve ostale informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za opću upravu i imovinsko pravne poslove Grada Pazina osobno ili putem telefona na 052/ 635-105 u uredovno radno vrijeme ili  putem maila APN- a – stanogradnja@apn.hr.

Pročitajte još...