Ususret Svjetskom danu pjesništva – čeka nas nova predivna večer uz vino i poeziju u Vinariji Radanović!

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Istra – mjesto fine hrane, ukusnog vina, gostoljubivih domaćina i idilične prirode – natjerat će vas da, čim nogom zagazite na njeno tlo, opjevate ljepotu koja vas je ondje dočekala. Ovoga proljeća opjevavanje vina, vinarstva i bogate istarske tradicije može vam donijeti i vrlo pitke nagrade.

Vinarija Radanović, obiteljska vinarija kojoj je na čelu Luka Radanović, jedan od najmlađih hrvatskih vinara, poziva vas da im se pridružite na jedinstvenom događaju naziva Ususret Svjetskom danu pjesništva.

Taj će događaj biti spoj vinske kapljice i kreativne radionice jer će vas na ulazu u kušaonu dočekati papir i kemijska, a vaš će zadatak biti da se opustite uz dec istarske malvazije ili terana te na papir napišete nekoliko stihova posvećenih tim vinskim sortama. Osim toga, na navedenom će događaju biti otvoren natječaj za prikupljanje pjesama koje će biti predstavljene na Festivalu vina & poezije, koji će se u Vinariji Radanović održati po drugi puta.

Kreativni ste? Pišete? Volite vino? Ako je odgovor na sva ova pitanja DA, onda je ovaj događaj upravo za vas! Pridružite nam se u Vinariji Radanović u subotu 18. ožujka s početkom u 20:00 sati i sudjelujte na kreativnoj radionici poezije, kušajte vino središnje Istre i podržite ovu hvalevrijednu inicijativu.

Više informacija o natječaju i samome Festivalu donosimo uskoro, a kako biste bili ‘u korak’ sa svim informacijama zapratite Vinariju Radanović na Facebooku i Instagramu. Vidimo se u Zovićima!

Pročitajte još...