Nogometni klub Pazinka upisuje nove članove u sljedeću sezonu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometni klub Pazinka, najbrojniji sportski kolektiv Središnje Istre s više od 190 članova, upisuje nove članove u slijedeću sezonu i tone samo poletarce koji će prvi puta protrčati pazinskim Gradskim stadionom, već se je moguće upisati i u starijoj dobi, u svih šest kategorija, kao i igrači koji se ponovno žele aktivirati od 2005. do 2017. godišta.

Informacije i upise je moguće dobiti kod Emanuela Erika na broj mobitela: 099-2882-949 odnosno putem elektronske pošte na: skolanogometa@nkpazinka.com. Uz Erika u klubu rade licencirani i osposobljeni treneri Andi Škrgat, Siniša Londero, Miha Rojina, Denis Madunović i Elvis Uravić.

Voditelj omladinskog pogona je Miha Rojina, drugu godinu za redom. Miha Rojina, 43-godišnji trener iz Novigrada, koji je 8 godina obavljao ulogu tehničkog direktora u omladinskom pogonu talijanskog velikana Juventusa, od lanjske je godine je voditelj omladinskog pogona NK Pazinka. Rojina je svoju trenersku karijeru započeo u rodnom Novigradu da bi ga nakon toga put preko Buja odveo do Juventusa. Po povratku iz Italije pretprošle je godine radio u porečkom Jadranu, a lanjske je godine postavljen na čelu omladinskog pogona, kojemu klub posvećuje posebnu pažnju.

Klubu je stasanje i briga oko mladih nogometaša od onih najmanjih do onih koji već skupljaju prve nastupe za seniore jedan od prioriteta. U tom smislu nisu bitni samo rezultati na travnjaku već i socijalna i pedagoška komponenta bavljenja ovim sportom, koji je lani dobio dodatan podstrek otvaranjem pomoćnog nogometnog igrališta. 

 

Pročitajte još...