OSOBA MJESECA STUDENOG: Tko će dobiti vaš glas: Mirjana, Dean ili Benjamin?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Novinarski gledano najljepši su mjeseci poput studenog, prepuni događaja i vrijednih nagrada. Gledano u ovih 11 mjeseci koliko provodimo ovu izrazito popularnu anketu, može se reći da je Pazinština područje iznimno vrijednih i posebnih ljudi, pa nam nije teško odabrati tri osobe za anketu. Ovaj mjesec nam to pogotovo nije bio problem, s obzirom na uspjehe osoba koje ćemo predložiti. Krenimo redom.

MIRJANA ZGRABLIĆ MATIKA – građane Pazina, pacijente doktora Ivice Rukavine, a i sve ostale, oduševila je vijest o tome da je medicinska sestra Mirjana Zgrablić Matika osvojila nagradu “Mali svjetionik” koju provodi udruga Mazars, zajedno s partnerima tvrtkom Tim Kabel i Zakladom Rhema. Time je svima draga medicinska sestra Mirjana ušla među samo deset kandidata koji će dobiti ovu nagradu. Medicinska sestra je to koja živi za svoj posao i za  brojne ljude koje susreće na svom poslu.

DEAN KOTIGA – motovunski je kvizaški genijalac koji je  početkom ovog mjeseca naniozao izvrsne rezultate na Međunarodnom kvizaškom natjecanju u španjolskoj Costa del Sol, praktički svjetskom prvenstvu, na kojem su najbolji kvizaši svijeta na jednom mjestu, a Kotiga se može pohvaliti da je osvojio prvo mjesto u individualnom dijelu kviza i ekipno s ekipom Rolling Scones.

BENJAMIN ŠURAN –  osvojio je Nagradu hrvatskog glumišta u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Zagrebu za  izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 30 godina u području operete ili mjuzikla nagradu osvojio naš mještanin Benjamin Šuran za ulogu Franka u opereti ‘Šišmiš’ Johanna Straussa ml. u režiji Krešimira Dolenčića i produkciji HNK u Zagrebu. Time je ovaj mladi Tinjanac postao jedna od najsjajnijih zvijezda hrvatskog opernog neba.

Anketa je okončana.

Osoba studenog 2023 - Kampanja:
Pročitajte još...