Poklon paketi Vina Baćac ovog su prosinca apsolutni hit – pogledajte o čemu se radi i kako do njih!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Treba poklon za poslovne partnere? Poklon za nekog Vašeg? Vina Baćac su sve što Vam treba, a posvjedočili smo tome i pri današnjem posjetu. Ovog prosinca za njihovim poklon paketima postoji veliki interes, o čemu svjedoči i veliki broj napravljenih paketa u njihovim prostorima koji samo čekaju preuzimanje.

Poklon pakete čine domaći sir i kobasice, naravno uz maslinovo i vrhunsko vino koje proizvodi familija Baćac. U ponudi je i već nadaleko poznata Calypsa Nera, koju možete kupiti u boteljama tri različite veličine – od 0.75 litara, od 1.5 litara i od tri litre koja je posebno impozantna.

Dok smo se mi opskrbili za ove blagdane, na adresi Kukurini 16, bile su i predstavnice određenih riječkih tvrtki koje su odavale dojam kao da su Vina Baćac njihov dugogodišnji i siguran izbor. No, Vina Baćac omogućuju i rezervacija poklon paketa te dostave na adresu.

Kontakt ćete najlakše ostvariti na brojeve telefona: Goran Baćac (091 1869 090), Feručo Baćac (091 1869 105) ili Stefano Čekada (091 9735 234), a sve detalje možete pronaći i na njihovoj web stranici.

Pročitajte još...