Prvašiće u školu ispratili ponosni roditelji, odmah prvog dana posadili generacijska stabla

Facebook
Twitter
LinkedIn

Prvi dan škole je posebno dojmljiv trenutak za većinu nas. Tako je bilo danas prvog dana škole na prepunom školskom rukometnom igralištu u Pazinu na kojem su uz đake prvake bili njihove mame, tate, noneti, none, braća i ostali.

Sve zajedno je u najbrojnijoj školi u Republici Hrvatskoj, prve školske korake napravilo čak 153 prvašića u Matičnoj školi u Pazinu te područnim školama u Cerovlju, Gračišću, Karojbi, Lupoglavu, Motovunu, Svetom Petru u Šumi, Tinjanu i Trvižu. I dok se u drugim školama uglavnom smanjuje broj djece ove je godine broj učenika u pazinskoj školi porastao za 16, te se približava brojci od čak 1.300 učenika. 

Uz prigodan doček i riječi dobrodošlice ravnatelja Ivana Štefanića, prvog dana nastave svaki razred zasadio je i svoje Generacijsko stablo – ladonju. Prvog dana nastave svaki razred zasadio je uz prisustvo gradonačelnice Suzane Jašić i svoje Generacijsko stablo – ladonju.

Ako gledamo da su djeca kao drveće, portal Kampanja želi svim učenicima i njihovim ponosnim roditeljima puno sreće neka izrastu u vesele i zdrave osobe!

FOTO: Facebook stranica Grada Pazina 
Pročitajte još...