S natjecanjem krenule i odbojkašice, u petak u 20 sati prva domaća utakmica s Umagom

Facebook
Twitter
LinkedIn

S natjecanje su proteklog vikenda krenule i članice najbrojnijeg ženskog sportskog kolektiva na području Središnje Istre – pazinske odbojkašice u I. B ligi zapad  i nastupile su  u Rovinju gdje su doživjele poraz od 3:0  u setovima. Prvi set su domaće odbojkašice riješile u svoju korist 25-14, drugi 25-13, a u trećem se tu su pazinakse odbojkašice bile nadomak iznenađenje, no taj je set pripao domaćim odbojkašicama 25-22, a meč je ukupno trajao 73 minute.

Za ŽOK Pazin su nastupile: Lana Komar, Nikolina Jurman, Ana Jedrejčić, Nina Cvijanović, Ivana Smoković, Nevena Rilak, Leona Aleksandra Jurić, Tonka Pilat, Rita Dušman i Josipa Rigo.

U ostalim susretima svisu rezultati išli na stranu gostiju – Funtana Vrsar je bila bolja od Crikvenice 3-0 (25-17, 25-10, 25-23) dok su odbojkašice Umaga slavile protiv Grobničana također s maksimalnih 3-0 (25-15, 25-16, 25-23). U ovoj zahtjevnoj ligi igraju još Poreč i Kostrena koji su bili slobodni prvo kolo.

Pazinska će publika imati prilike vidjeti mlade odbojkašice na djelu ovaj petak u prime timeu u 20 sati Gradsko-školskoj sportskoj dvorani protiv ovogodišnjih pobjednica Kupa Istre – odbojkašica Umaga.

 

 

Pročitajte još...