Sutra započinje deveti memorijal “Igor Iggy Stranić”, na rasporedu su dvije skupine i ‘romantičarski’ kraj dana

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sutra, u četvrtak 4. kolovoza 2022. godine, s početkom u 18 sati, na malonogometnom igralištu između pazinskog stadiona i OŠ Vladimira Nazora, započinje deveti memorijalni malonogometni turnir „Igor Iggy Stranić“ u spomen na prerano preminulog bivšeg nogometaša.

Podsjetimo, pobjednik turnira osvojiti će pet tisuća kuna, a viceprvak će doći do dvije tisuće kuna. Upola manje, tisuću kuna, zaraditi će trećeplasirana momčad turnira koji se igra početkom kolovoza. Sutrašnje skupine su itekako atraktivne.

Naime, u A skupini igraju momčadi Dean Vijatović, SŽH Pula, Selina i Ulja Komarija, sve redom poznate istarske ‘haklerske’ družine, a u B skupini su Plavi Put, Šijana Juniors, Josip Zdrilić i Novo Naselje Pazin.

Teško je izdvojiti jedan susret, jer gotovo će svaki okršaj donijeti sraz velikog broja majstora futsala, ali pomalo ‘romantičarski’ dan u 23:30 zatvaraju dva sada već legendarna pazinska futsal ‘brenda’, Plavi Put i Novo Naselje Pazin. Turnir se nastavlja u petak kada igraju C i D skupina, a završnica je na rasporedu u subotu.

ČETVRTAK 04.08. (A i B skupina)

18:00  DEAN VIJATOVIĆ – SŽH PULA

18:30  MNE SELINA – ULJA KOMARIJA

19:00  PLAVI PUT – ŠIJANA JUNIORS

19:30  JOSIP ZDRILIĆ – NOVO NASELJE PAZIN

20:00  DEAN VIJATOVIĆ – MNE SELINA

20:30  SŽH PULA – ULJA KOMARIJA

21:00  PLAVI PUT – JOSIP ZDRILIĆ

21:30  ŠIJANA JUNIORS – NOVO NASELJE PAZIN

22:00  DEAN VIJATOVIĆ – ULJA KOMARIJA

22:30  SŽH PULA – MNE SELINA

23:00  JOSIP ZDRILIĆ – ŠIJANA JUNIORS

23:30 PLAVI PUT – NOVO NASELJE PAZIN

Pročitajte još...