ZAVRŠENA BLAGDANSKA AKCIJA | Poznato koliko smo svi zajedno skupili za Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama u Škropetima!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Prošao je i 11. prosinca i završena je naša marketinško-humanitarna blagdanska akcija. Portal Kampanja postoji tek sedam mjeseci i treba u ovom trenutku podsjetiti na naš moto „Srcu Istre treba pozitive“.

Princip je bio sljedeći – kako periodično šaljemo marketinške ponude gospodarskim subjektima s Pazinštine želeći se marketingom “pokriti” koliko nam je krevet dug, tako smo napravili i u ovom ‘predblagdanskom’ studenom, ali smo pritom donijeli jednu odluku da svemu dodamo ovaj toliko potrebni humanitarni predznak, odnosno da 20% prihoda u tom mjesecu i do 5. prosinca, doniramo Poludnevnom boravku za osobe s intelektualnim teškoćama.

U ovom prvom izdanju ove blagdanske akcije s nama sudjeluju četiri gospodarska subjekta, a to su Vina Baćac, Sempre Qui (obrt za video usluge), Histris i Vitis obrt (Destilerija Krulčić) kojima se srdačno zahvaljujemo na podršci i iskazanom interesu za naš portal, ali i zajednicu.

Nakon toga, pozvali smo naše čitatelje da se „lajkanjem“ i „dijeljenjem“ na Facebooku uključe u akciju na način da će za svaki „lajk“ ili „share“ Kampanja dodati kunu na iznos od 400 kuna, što je 20% od četiri dogovorene suradnje.

Na tu je vijest ostavljeno 16 „lajkova“ uz tri „sharea“, što daje sumu od 19 kuna koje su „pogurali“ naši čitatelji što bi dalo zbroj od 419 kuna. Odlukom vlasnika portala donacija će se zaokružiti na 450 kuna te kao takva do Božića biti uplaćena Poludnevnom boravku za osobe s intelektualnim teškoćama, koji djeluje u sklopu Udruge s intelektualnim teškoćama Istre, boravak Pazin.

Svjesni smo kako iznos nije suviše značajan, ali portal Kampanja postoji tek sedam mjeseci te posluje izrazito racionalno i skromno. Bez obzira na to, drago nam je uključiti se u lokalnu zajednicu te koliko god je moguće, proširiti pozitivu!

Hvala gospodarstvenicima i čitateljima na sudjelovanju – ponovno ćemo dogodine!

Pročitajte još...