Novi dub/reggae festival u Istri: večeras u Sutivancu započinje Zion Boška festival – gosti renomirani King Shiloh i King Alpha

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ljubitelji dub i reggae glazbe doći će svoje ovaj vikend na ZIon Boška festivalu koji će s odvijati ovaj vikend u Sutivancu.

Na Zion Boška festival sa svih strana Europe stižu ni manje ni više nego velikani svjetske dub/ soundsystem scene. Nakon odlične prošle sezone u Zion Boški i nezaboravnih zabava, ove godine omiljena Zion šumica ide korak dalje i dobiva svoj festival koji će se održati od 1.-3. srpnja u Sutivancu.
Dolazi King Shiloh Sound System u pratnji Red Liona, a tu će biti i kralj dub produkcije – King Alpha Sound System, kao i jedni od najboljih producenata muzike s porukom – Dan Imperial Imperial Sound Army i Double Spliff Sound System ft. Manaro Man.

Ljubitelji ove glazbe plesat će soundsystem areni uz tri različite vibracije: Rockers Dub Master sound system, Danubian Dub Soundsystem i Vibration Addict Soundsystem uz pojačanja s hrvatske scene: Jan Becele, Munchies Sound System, Roadtrippersoundsystem, Richo, Little Vex, The Anunnaki Selector, Dub Cat, Junior T, Lorens, Ras Padsistema (Worries in the dance).

Pročitajte još...