I Vižinada ima svoj Advent – evo programa!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Općina Vižinada, Zajednica Talijana Vižinada i Turistička zajednica Općine Vižinada organiziraju i ove godine bogati adventski program za sve generacije – Advent u Vižinadi.

Pozivaju stoga sve mještane i goste da im se pridruže u proslavi i uživaju u jedinstvenom blagdanskom duhu lijepe Vižinade.

Utorak 12. prosinca posvetiti će umirovljenicima te za njih u 17 sati u Lovačkom domu organiziraju božićni prijem, dok će se tri dana kasnije, u petak 15. prosinca, oni najmlađi zabavljati na božićnim radionicama za djecu u Zajednici Talijana Vižinada, u periodu od 16 do 19 sati.

Sutradan, u subotu 16. prosinca, slijedi izvrsna predstava Zajednice Talijana Vižinada u kojoj će u Domu kulture u 17.30 sati nastupiti sve sekcije Zajednice, a u ponedjeljak 18. prosinca točno u podne slijedi tradicionalni prijem za novorođene bebe (rođene tijekom 2023. godine) koji će biti upriličen u općinskoj vijećnici.

Istog dana malo stariji mališani imat će priliku uživati u odličnoj predstavi “Dobrodošao Djed Mraz” u izvedbi Teatra Naranča, s početkom u 18 sati u Domu kulture, nakon čega na sveopće veselje dolazi Djed Mraz!

Advent u Vižinadi zaključit će se prekrasnim događanjem Adventska bajka na šterni u srijedu 20. prosinca, i tom će prilikom nastupiti djeca iz vrtića i škole te će nas duo Little Whisper počastiti odličnom glazbom uz kuhano vino, čaj, kobasice i fritule.

Važno je napomenuti kako će se tom prigodom prodavati i božićni ukrasi koje su izrađivala djeca u cilju prikupljanja sredstava za vanjsku školsku učionicu, dok će se dio prihoda od prodaje jela i pića također donirati školi.

Još jednom vas pozivamo da se pridružite lijepom i bogatom programu Adventa u Vižinadi i od srca svima želimo čestit Božić i sretnu Novu godinu.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još...