RETROVIZOR | Kampanja je otvorena prije šest mjeseci – na prostoru svježeg zraka i ugodnih ljudi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ideja o pokretanju Kampanja došla je negdje u ovo doba lani. Nakon toga, „kuhala“ se, najviše u jednoj glavi, iako su sastojke mnogi ubacivali, sve do početka veljače kada je započet proces otvaranja portala.

Tri mjeseca kasnije, velikim razgovorom s pazinskom gradonačelnicom Suzanom Jašić, simbolički je otvorena Kampanja. Sada, kad vrtimo film unatrag, možda se stvarno „dani po jutru poznaju“.

Prvog dana, između ostalog, Kampanja je donijela vijest o tri ekološke akcije na području Pazina, ali i o manifestaciji „Supci pud mavricun“ u Grimaldi. I zaista, osjećaj koji smo tog dana imali u Grimaldi, ostao je još i danas.

Radimo na području svježeg zraka i ugodnih ljudi, doslovno, ali i u prenesenom smislu. Naravno, bilo je i nekih manje ugodnih situacija, naših grešaka i kritika, ali to je život. Poanta stoji i dalje, Kampanja je izgrađena na želji da se pokaže koliko je središnja Istra ugodna za (su)život.

Zbog toga, koristim priliku da se svakom od 34.448 posjetitelja (do kraja listopada) zahvalim na dolasku na naš portal te obećajem kako ćemo napraviti sve kako bi Vas uz nas i zadržali. Odabrali smo jasan smjer, bez senzacionalizma i s poštovanjem prema nekim temama te ćemo po tom putu i nastaviti.

Hvala svima na angažmanu, posjetiteljima, suradnicima i ljudima dobre volje – zbog Vas sve ovo ima kudikamo više smisla. Za kraj, samo da ne zaboravimo:

“Srića je u malih stvari. Aš su male, teško ih je nać.”

Pročitajte još...