ŠTO SMO ČITALI NA KAMPANJI | Battifiaca, robna kuća, futsal, putopis i Antonela (siječanj-travanj)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Podijeliti ćemo ovu godinu na trećine, počevši s periodom od siječnja do travnja te tako napraviti retrospektivu najčitanijih pet tekstova na našem portalu. Ova je godina za Kampanju bila povijesno značajna, na čemu Vam zahvaljujemo i ovim putem.

ZLATNI STUDIO GLASU BATTIFIACE

Sve smo rekli kada kažemo da je veliko priznanje koje je dobio Mario Lipovšek Battifiaca zaradilo čak 645 vaših reakcija na društvenim mrežama te gotovo stotinjak komentara čestitki. Jedna od najčitanijih vijesti godine.

PRIZNANJE ANTONELI PRODAN

Antonela Prodan jedna je od dobitnica dekanove nagrade koju je u siječnju dodijelilo Fakultetsko vijeće Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci nagrade za izvrsnost u akademskoj godini 2021./2022. studentima koji su ostvarili na pojedinim razinama preddiplomskog i diplomskog studija najviši prosjek ocjena te studentima koji su se svojim angažmanom istaknuli na području aktivizma i sporta. Naši čitatelji su to primili sjajno!

OBNOVA ZGRADE ROBNE KUĆE

Tijekom ožujka pokrenuta je javna nabava za obnovu zgrade nekadašnje “robne kuće” koja je na koncu i promijenila vizuru grada. I tada je po otvaranjima vijesti bilo jasno kako je ta energetska obnova važna Pazinjanima.

USPJEH SREDNJOŠKOLSKIH ‘HAKLERA’

Pazinski srednjoškolci su u travnju ostvarili sjajne rezultate na državnom prvenstvu u futsalu te su na kraju bili treći u Hrvatskoj. Taj uspjeh probudio je val pozitive i među komentatorima i čestitarima.

PUTOPIS IZ OPĆINE CEROVLJE

Iako je naš “putopis” dug manje od 15 kilometara bio više razbibriga nego ozbiljan novinarski posao, jasno ste nam dali do znanja koliko volite čitati ovakve stvari. Zbog toga, shvaćamo poruku, toga će u 2024. sigurno biti puno više.

NAPOMENA: Iz ovih retrospektiva maknute su vijesti iz crne kronike kao i rubrika „Osoba mjeseca“ koja će biti obrađena zasebno.

Pročitajte još...