OVOG PETKA: Klapa Cambi donosi duh Božića u Pazin!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ovogodišnji Advent u srcu Istre u Pazinu bit će posebno obogaćen dolaskom klape Cambi, čija glazba odzvanja tradicijom i suvremenošću.

Koncert će se održati u Spomen domu Pazin, u petak, 22. prosinca 2023., u 19:30 sati, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu.

Klapa Cambi, osnovana 1986. godine i djelujući pod okriljem KUD-a “Cambi” iz Kaštel Kambelovca, ime je dobila po prezimenu plemićke obitelji Cambi. Svojim prvim nastupom na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu 1991. godine, klapa Cambi postaje široko poznata i priznata.

Kroz godine, klapa je zaradila brojna priznanja, zahvaljujući svojim vrhunskim izvedbama tradicionalnih dalmatinskih i zabavnih pjesama, uspješno spajajući dalmatinsku glazbenu baštinu s modernim glazbenim pravcima.

Ulaznice za ovaj nezaboravni koncert dostupne su putem sustava Entrio. Svaki nastup klape Cambi odiše iskrenom ljubavlju prema klapskom pjevanju, što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja i proširuje krug ljubitelja klapske glazbe.

Ovaj događaj je prilika da zajedno proslavimo bogatu glazbenu tradiciju i uživamo u suvremenim interpretacijama klapske pjesme.

Dođite i budite dio ovog posebnog glazbenog događaja koji će svjetliti adventsku noć u Pazinu uz zvuke jedne od najpoznatijih i najcjenjenijih dalmatinskih klapa.

Pročitajte još...