U prekrasnom pazinskom Kaštelu 20. srpnja nova atraktivna manifestacija – WineMusic!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pučko otvoreno učilište u Pazinu sa zadovoljstvom najavljuje jedinstveni događaj, WineMusic, koji će se održati u prekrasnom Pazinskom kaštelu 20. srpnja 2023. g. s početkom u 20:30 sati. Ovaj event sljubljuje glazbu i vino i pruža posjetiteljima nezaboravno iskustvo za sva osjetila.

Središnji dio večeri bit će koncert Zagrebačkog komornog orkestra, koji će izvoditi skladbe svjetski poznatih autora poput Mozarta, Beethovena, Vivaldija, Brahmsa, Griega i Piazzole. Tijekom koncerta, publika će imati priliku uživati u izvedbama vrhunskih glazbenika, kao što su Kiara Janko na harmonici, Petromila Marica Jakas, Lara Rimac i Noami Konforta na violinama.

No, WineMusic neće biti samo koncert, već i prava poslastica za ljubitelje vina. Vinarija Anđelini s Velanovog Brijega će predstaviti svoja najbolja vina, poput Pazinske malvazije, Amalije i Centruma koja će biti dostupna za kušanje tijekom večeri.  Posjetitelji će imati jedinstvenu priliku probati različite sorte vina, istovremeno uživajući u glazbi i atmosferi Pazinskog kaštela.

Pučko otvoreno učilište u Pazinu, kao organizator ovog događaja, ima cilj promovirati i podržavati kulturu i umjetnost na lokalnoj razini. WineMusic predstavlja jedinstveno iskustvo koje će okupiti ljubitelje glazbe i vina, te pružiti izvrsnu priliku za uživanje u vrhunskom glazbenom programu i degustaciji vrhunskih vina.

Ulaznice za WineMusic mogu se kupiti u sustavu Entrio, u Caffe baru Epulon u Pazinu te pred sam događaj na ulazu u Kaštel. Broj ulaznica je ograničen, stoga preporučujemo da svi zainteresirani svoje ulaznice nabave što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Vidimo se 20. srpnja u Pazinskom kaštelu, gdje ćemo zajedno uživati u izvrsnoj glazbi i vrhunskim vinima. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i rezervirajte svoje mjesto već danas!

Pročitajte još...