[ VIDEO ] Mateo Pilat ima novu pjesmu – nalazi se “Na rubu ljubavi”!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mateo Pilat je dobro nam poznati glazbenih unikatnog glasa koji je danas ‘izbacio’ novu pjesmu. Prema prvim dojmovima, ponovno je uspio „uzburkati“ glazbene vode i podignuti na noge svoje obožavatelje.

„Svi ponekad plešemo na rubu. Na rubu odluka koje donosimo u životu. Odmjeravamo svoju snagu, volju, moć ili želju. Pjesma govori o takvom trenutku. Koliko istinski vjerujemo u nešto, u sebe, u svoje osjećaje…Svima nam se to događa. Bilo da je riječ o ljubavi ili o nečem drugom. Uvijek nam se dogodi taj trenutak dvojbe, želimo li, možemo li, vrijedi li ili ne vrijedi, vjerujemo ili ne“, objavio je Pilat pa dodao:

„I onda se dogodi taj trenutak prihvaćanja, prepuštanja, želje za novim početkom. Trenutak kad smo spremni za potpuni ” reset”, odbacivanje svega lošeg u sebi i oko sebe, zahvaljujući nečijoj ljubavi i spremnosti da nam u tome pomogne. Duboko vjerujem u drugu priliku na koju svi mi imamo pravo, tako da mi ova pjesma uistinu puno znači. Uostalom, nismo li uvijek na nekom rubu, kao pojedinci, društvo, priroda, svijet… Na nama je da odaberemo – svjetlost ili mrak. Svakako sam za ovo prvo.“

Ima želju, a onda je na kraju i spomenuo neke suradnike: „Volio bih da ovu pjesmu osjetite na način na koji sam ju ja doživio i da ju barem približno toliko i zavolite. Glazbu i tekst su radile Ines Prajo i Arijana Kunštek, aranžman i produkciju Ivan Popeskić, to je ekipa koju ni u ludilu ne bih mijenjao. Hvala dragom Paolo Gentiliniju koji je predivno upakirao sve što sam htio u ovaj videospot! Gušt je radit s tobom! Uvijek ti vjerujem i uvijek me iznova iznenadiš“, stigao je pred kraj pa dovršio:

„Hvala i asistentima s kojima je uvijek zabavno na setu – Marijo Prgin i Žarko Mikulić. Hvala dragoj Mari Ugrin koja je predivno odglumila i dodatno obogatila ovu priču.  Hvala mojoj stilistici koja je u kratko vrijeme dala sebe u ovaj projekt da budem što ljepši, Loreni Gečević te mojoj Samanta Flego na make up-u.“

Pročitajte još...