NE ČUDI NAS: Kaštel Morosini-Grimani jedini u Istri dobitnik Googlove nagrade „Zlatni pin“ za najljepše dvorce i palače u Hrvatskoj!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kaštel Morosini-Grimani jedini u Istri ponio nagradu „Zlatni pin“ i našao se među 10 najljepših dvoraca i palača u Hrvatskoj prema ocjenama i recenzijama korisnika Google Mapsa.

Zlatni pin je priznanje koje dodjeljuje Google na temelju ocjena i recenzija korisnika Google Mapsa. Ideja o dodjeli nagrada najbolje ocijenjenih mjesta nastala je u Poljskoj u sklopu proslave 15. rođendana Google Mapsa, a nakon tri godine proširio se i na Hrvatsku u kategoriji „Dvorci i palače“.

Među dobitnicima su veličanstveni, impresivni, raskošni dvorci i palače koji svojim jedinstvenim izgledima i brojnim legendama oživljavaju duh prošlih vremena i pričaju priču o bogatoj prošlosti Hrvatske, a sukladno tome, odabrani su dvorci i palače koji su dobili najvišu prosječnu ocjenu korisnika Google Mapsa.

Nagrada „Zlatni pin“ je posebno priznanje jer iako je dodjeljuje Google, ona je zapravo priznanje korisnika i posjetitelja koji su doživjeli to mjesto osobno.

Iz kaštela Morosini-Grimani kažu: „Ovim se putem zato posebno zahvaljujemo svim našim posjetiteljima koji cijene i primjećuju naš rad, kao i našim vrijednim zaposlenicima koji su se nebrojeno puta našli među pohvalama recenzija. Ovakva je nagrada dokaz zalaganja i truda koji se ulaže u samo upravljanje, a sve kako bi posjetitelji bili zadovoljni, što je ovom nagradom i potvrđeno.“

Među ostalim nagrađenima u Hrvatskoj našli su se još: dvorac Trakošćan, dvorac Eltz, Stari grad Čakovec, Trsatski kaštel, Dvorac Veliki Tabor, Stari grad Ozalj, Frankopanski kaštel Krk te Dioklecijanova palača i palača Sponza.

Svi koji niste, ovo je pravi dokaz da se kaštel Morosini-Grimani mora posjetiti, a sigurni smo kako vas posjet neće razočarati! Kaštel možete još uvijek posjetiti od utorka-nedjelje od 9:00-17:00h, a od listopada kreću i s promotivnim cijenama ulaza.

Već ovog vikenda uklopite svoj posjet zajedno s Festivalom sira i posjetite kaštel po cijenama sniženima za 50%, a u dvorištu kaštela čekat će vas i gastro kutak „Kumparičke“. Za sve nove informacije u vezi radnog vremena i cijena ulaznica posjetite službenu stranicu www.grimanicastle.com.

Pročitajte još...