Poznati hrvatski gitarist ovog petka u amfiteatru GSŠJD, ulaz je besplatan!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Još jedna sjajna glazbena manifestacija u našem gradu. Pred nama je koncert gitarista Petra Čulića koji će se održati 25. kolovoza 2023. godine u 20:30h u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu.

Petar Čulić je poznati hrvatski gitarist s izuzetnim talentom i međunarodnim ugledom. Koncert će se održati u amfiteatru Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile u Pazinu.

Petar Čulić je rođen i odrastao u Splitu, gdje je već u ranim godinama pokazao iznimnu ljubav i talent za gitaru. Diplomirao je na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu, a svoje glazbeno obrazovanje nastavio je na poslijediplomskom studiju u Koblenzu, Njemačka.

Tijekom svoje karijere, Petar Čulić je nastupao na svim kontinentima i u više od 30 zemalja. Svirao je kao solist s poznatim orkestrima poput Rheinische Philharmonie, Simfonijskog orkestra Nacionalnog kazališta Claudio Santoro u Brasiliji te Simfonijskog orkestra Crne Gore. Osvojio je brojne nagrade na međunarodnim natjecanjima i priznanja za svoj izuzetni umjetnički rad.

Na ovom koncertu, Petar Čulić će izvesti raznolik program koji uključuje skladbe Tomislava Uhlika, Gorana Listeša, Ivana Padoveca, Maria Nardellija, Stjepana Šuleka i tradicionalne dalmatinske plesove. Također, izvest će i svoje vlastite autorske skladbe.

Vjerujemo da će ovo biti nezaboravno glazbeno iskustvo i prilika da uživate u virtuoznosti Petra Čulića. Ulaz na koncert je besplatan.

Pročitajte još...