„Love is on the air“ – u pazinskoj galeriji valentinovski „Paint & Wine“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Povodom Valentinova Društvo likovnih stvaratelja Pazin organizira prvi ovogodišnji „Paint & Wine“ na kojem se svi zainteresirani mogu okušati u slikanju na platnu, uz čašu vina i ugodno društvo te ponijeti kući sliku koju će sami naslikati.

Manifestacija će se održati u petak, 16. veljače u LG galeriji s početkom u 18 sati. Namijenjena je svima te nije potrebno likovno predznanje. Voditeljica je magistra slikarstva, Anita Pilat koja će za sve sudionike pripremiti platna sa skicom te ih provesti kroz kompletan slikarski postupak nastajanja umjetničkog djela.

Platna, boje, kistove, štafelaje i sve potrebne sitnice osigurava organizator, DLS Pazin.

Za vinski dio manifestacije pobrinuti će se sponzor „Vina Anđelini“ koji će sudionike počastiti svojim najboljim vinima, a posjetitelje upoznati sa svojom eno ponudom.

Kotizacija za sudjelovanje na valentinovskom Paint & Wine-u iznosi 20 €, a uključuje stručno vodstvo, platna, sve potrebne slikarske potrepštine kao i besplatnu degustaciju Vina Anđelini.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebna je prethodna prijava putem e-maila dlspazin1@gmail.com, telefonski na 0918903960 (Nada) ili 098762671 (Dario) ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/dls.pazin.

Dobro došli!

 

Pročitajte još...