NOVA IZLOŽBA | Dječja „Paleta mašte“ u galeriji DLS Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Društvo likovnih stvaratelja Pazin završava dječjeg tečaja crtanja i slikanja koji se odvijao od početka školske godine od vodstvom Emine Putinja. Što su sve osnovnoškolci naučili i što je sve nastalo njihovim rukama i njihovom maštom nakon osam mjeseci rada i stvaranja predstaviti će se javnosti na izložbi „Paleta mašte“  koja će se otvoriti u četvrtak, 18.05.2023. u 19 sati.

Emina Putinja, voditeljica tečaja u najavi izložbe kaže:

 „Postavljajući izložbu radova polaznika dječjeg tečaja crtanja i slikanja razmišljala sam o nazivu izložbe. Ovdje na jednom mjestu možete vidjeti bogatstvo, “paletu”  njihovih izražaja gdje svatko na svoj način interpretira postavljeni motiv, pa je taj dio vrlo logičan.

A zašto mašta? U radu sa djecom to je ono prvo što vas iznenadi. Uvijek dođeš spreman, sa nekom pričom, nekom idejom, ali uvijek ispadne drugačije baš zbog njihove mašte. Naziv “paleta mašte” sam se nametnuo.“

Paletu mašte sastavili su: Maša Matejčić, Nora Matejčić, Karla Putinja, Eleonor Batovac, Emma Fabris, Vito Funčić i Veronika Lovrinić.

Izložba se može razgledati od 18. 5. do 27. 5. 2023. Radnim danom od 10-12 i 18-20 sati, subotom od 10-13 sati. Dječji tečaj crtanja i slikanja dio je redovne djelatnosti DLS Pazin koji financijski podržava Grad Pazin.

Pročitajte još...