VELIKA FOTOGALERIJA | „WineMusic“, jedinstveni događaj u pazinskom Kaštelu, pokazao se kao sjajna realizacija odlične ideje

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Marijana Pletikos

Pučko otvoreno učilište Pazin organiziralo je sinoć jedinstveni događaj WineMusic, u pazinskom Kaštelu, a okupili su se tamo ljubitelji glazbe i vina te u prekrasnoj atmosferu degustirali izvrsna vina tijekom idiličnog koncerta.

Centralni dio programa večeri bio je koncert Zagrebačkog komornog orkestra, koji je izvodio skladbe svjetski poznatih autora, poput Mozarta, Beethovena, Vivaldija, Brahmsa, Griega i Piazzole. Također, tijekom koncerta publika je imala priliku uživati i u izvedbama vrhunskih glazbenika, kao što su Kiara Janko na harmonici te Petromila Marica Jakas, Lara Rimac i Noami Konforta na violinama.

Posjetitelji su degustirali fantastična vina Anđelini te su u unikatnom ambijentu pazinskog Kaštela uživali u harmoniji okusa i nota. Ostaje žal što prekrasni pazinski Kaštel nije bio još malo ispunjeniji, ali opet – za nadati se kako će neko drugo izdanje WineMusica privući veći broj posjetitelja.

FOTO: Marijana Pletikos

Pročitajte još...