VRIJEDNI ČUVARI BAŠTINE | Folklorno društvo Pazin večeras u Spomen domu održava Božićno-novogodišnji koncert!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Večeras, 10. prosinca 2022. godine, s početkom u 19 sati u velikoj dvorani pazinskog Spomen doma održava se Božićno-novogodišnji koncert Folklornog društva Pazin. Riječima je teško opisati koliko je za društvo krucijalno očuvati tradicijsku baštinu lokaliteta te zbog toga društvo poput tog trebaju primiti zahvalu za sve ono što rade.

Ulaz na koncert je besplatan, a suorganizator koncerta je Pučko otvoreno učilište u Pazinu. Folklorno društvo istarske plesove i tradiciju prenose i na najmlađe pa će svi moći vidjeti i što su naučili članovi dječjih sekcija društva pod vodstvom Vilme Mlekuš.

Osim plesa, tu će biti i svirke i pjesme, a Folklornom društvu Pazin pridružiti će se i pojedini gosti – Limena glazba Pazin, mješoviti pjevački zbog Roženice te Folklorno društvo Val iz slovenskog Pirana

Folklorno društvo Pazin se na društvenim mrežama već zahvalilo i svojim sponzorima, a to su: Grad Pazin, Istarska županija, Ministarstvo kulture RH, općina Pićan, općina Sveti Petar u Šumi, općina Cerovlje, Radio Istra, Antica torte i kolači, ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o., HEP d.o.o., građevinski obrt „PAMIĆ“, ANTIROST d.o.o. Delnice, BRACOM d.o.o., BEATO SIGNAL d.o.o. i BULJAN CESTE d.o.o.

Pročitajte još...