ZANIMLJIVA RADIONICA: Plastiku ignoriraj, platnenu si torbu oslikaj!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Povodom 05. lipnja – Svjetskog dana zaštite okoliša, Društvo likovnih stvaratelja Pazin organizira radionicu oslikavanja platnenih torbi i ruksaka pod motom Plastiku ignoriraj, platnenu si torbu oslikaj!“

Svjetski dan zaštite okoliša obilježava se 05. lipnja, na godišnjicu Konferencije Ujedinjenih naroda održane 1972. godine u Stockholmu na kojoj je usvojen Program zaštite okoliša Ujedinjenih naroda.  Dan zaštite okoliša obilježava se u više od 140 zemalja diljem svijeta s ciljem poticanja građana na odgovorno ponašanje za očuvanje planeta i to kroz aktivnu ulogu u održivom i ravnomjernom razvoju.

Radionica oslikavanja platnenih torbi i ruksaka namijenjena je svim zainteresiranim građankama i građanima, a održati će se u subotu 04. lipnja u LG galeriji s početkom u 10 sati. (U slučaju većeg broja zainteresiranih, moguća je dodatna radionica 10. ili 11. lipnja.?)

Oslikavanje se radi flomasterima za tkanine i akrilnim bojama, koje, uz platnene torbe i ruksake, osigurava DLS Pazin, a polaznici će moći za sebe izraditi originalnu, personaliziranu torbu ili ruksak za kupovinu i slobodno vrijeme.

Radionica se provodi u sklopu projekta „RukoTvornica 2022“ koji sufinancira Grad Pazin, a  voditeljica radionica je učiteljica Iva Belac uz asistiranje članova DLS Pazin.

Za dodatne informacije i prijave zainteresirani  se mogu javiti na:

0918903960 (Nada)

0958686077 (Iva)

dlspazin1@gmail.com

https://www.facebook.com/dls.pazin/

Pročitajte još...