Vječni Atomci i Granice normale rasplesali pazinsku publiku

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sinoć je plato pazinskog Kaštela bio prepun fanova Atomskog skloništa koji su u dvosatnom nastupu ovog vječnog pulskog benda koji nastupa od 1976. godine koji su pjevali i plesali u ritmu cijeli koncert. Prvi samostalni koncert atomskog skloništa u Pazinu. Kao predgrupa nastupili su lindarski hard rock bend Granica normale.

Kako poznavanje opusa „Atomaca“ spada u opću kulturu tako je publika lako pratila stihove popularnih pjesama „Za ljubav treba imat dušu“, „Žuti kišobran«, »Johnny«, »Oni što dolaze za nama« i druge. Zanimljivo je da u sadašnjoj postavi osim Brune Langera, koji čini zaštitno lice benda od 1977., čine od 2018. Godine Eric Vojak na bubnjevima te Matija Dadić na gitari, inače unuk od Saše Dadića, bubnjara prvotne postave, dokazujući još jednom tezu kako jabuka ne pada daleko od drva.

Kvalitetno zagrijavanje odradio je lindarski bend „Granice noromale“ za kojeg su nastupali Fabio Lukež na bubnjevima, Dino Sergo kao vokal i lead gitara, Ivan Mijandrušić na bassu i vokalu te Ivan Miljavac na gitari.

Koncert je organizirao pazinski RocKastel.

Pročitajte još...