Za Battifiacu možete glasati do 20. siječnja – na korak je do najvrijednije nagrade u državi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Mario Lipovšek Battifiaca - Jutarnji list

Najveća medijska nagrada u zemlji, Zlatni Studio, osnovana je nastavljajući se na tradiciju časopisa Studio koji je 1964. bio prva tiskovina u bivšoj Jugoslaviji posvećena televiziji, umjetnosti i zabavi.

Stari je Studio u svojoj dugoj povijesti bio nositeljem brojnih nagrada, od kojih je Zlatni Studio najveća. Prvi je put Zlatni Studio dodijeljen 2018. godine, neki od najvećih rekordera nagrade, višestruki dobitnici, emisije su Provjereno Nove TV i RTL Direkt, kao i reporter Andrija Jarak te voditelj Zoran Šprajc, dok je u glazbenom dijelu najveći rekorder po broju dobivenih nagrada Petar Grašo.

Zlatni Studio u kategorijama Nove lice u kazalištu i filmu te Novo lice u glazbi redovno promovira najzanimljivija, relativno nepoznata imena, od kojih su mnoga nakon same nominacije ili nagrade posljednjih godina počela hvalevrijedne karijere.

Prolaskom u finale svoj glas za popularnog radijskog voditelja Marija Lipovšeka –  Battifiacu možete dati ovdje.

Glasati možete do 20. siječnja u ponoć (na jutarnji.hr) te putem kupona koji se objavljuju u Studiju, prilogu Jutarnjeg lista i Hanza Medije, a koji trebaju stići najkasnije do 18. siječnja.

Pročitajte još...