Novi ciklus radionica u sklopu programa “Podrška mentalnom zdravlju odgojno-obrazovnih djelatnika/ca”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Društvo psihologa Istre sa zadovoljstvom najavljuje novi ciklus radionica u sklopu programa “Podrška mentalnom zdravlju odgojno-obrazovnih djelatnika/ca”.

Cilj programa je osvijestiti, educirati i kroz praktične vježbe potaknuti polaznike/ce na svjesnu i aktivnu regulaciju razine stresa u svakodnevnom životu te utjecati na poboljšanje kvalitete života polaznika/ca radionica.

Program je namijenjen djelatnicima/cama osnovnih škola s područja grada Pule (učitelji/ce, nastavnici/ce i stručna služba). Moguće će biti sudjelovanje i drugih odgojno-obrazovnih djelatnika (i sa šireg područja) – u slučaju nepopunjavanja grupe od strane primarne ciljne skupine.

Ciklus uključuje 5 radionice u trajanju od 90 minuta, u poslijepodnevnim terminima, počevši s 21. svibnja 2024. godine, a održavat će se u prostoru POU Pula.

U ciklusu može sudjelovati ograničen broj polaznika/ca,stoga su prijave obavezne zaključno do 14. svibnja 2024., putem ovog obrasca. Sudjelovanje je besplatno, a prijavljeni polaznici/ce obvezni su dolaziti na sve radionice ciklusa.

Više o programu, prijavama i voditeljicama programa čitajte OVDJE.

Projekt je sufinanciran kroz Javni poziv za financiranje programa i projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pula – Pola u 2024. godini. Projekt se provodi u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Pula.

Pročitajte još...