BOMBA POZITIVNE ENERGIJE: Rekli su nam da će biti fantastično i nisu pretjerali – održan malonogometni turnir u Zajercima!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jučer je u Zajercima, zaseoku podno Grimalde, odigran malonogometni turnir, kao uvertira u zabavu koja je trajala do samog jutra. Mladi Grimalde još su jednom pokazali svoju pozitivnu narav, dobro raspoloženje i osjećaj za tekuće podmićivanje novinara, ali bez obzira na ovo potonje, moramo reći kako je fešta i malonogometni turnir u Zajercima pravo osvježenje i ‘užanca ka se ne smi zatrt’.

Malonogometni turnir ovog je puta okupio 12 ekipa, u četiri skupine, a u polufinale su došli Grimalda, CB Timeout, Valice i Tupljak. U borbi za treće mjesto kudikamo iskusnija momčad Valica je s 5:4 pobijedila Tupljak, a u finalu je Grimalda pokazala tko je „glavni“ na njihovom terenu, nešto užem od prosjeka pa se ideja o igri s tri igrača plus golmanom pokazala kao sjajna.

Nesvakidašnja karakteristika turnira je sljedeća – u duele se ide „sto na sat“ i na trenutke djeluje pomalo opasno, ali pritom terenom vlada vrlo dobra do odlična, prava sportska, atmosfera, uz tek pokoju intervenciju suca Sandija Orbanića koji je još jednom dokazao da spada u elitni dio istarskih (malo)nogometnih djelitelja pravde – iako je na terenu proveo više od osam sati, koncentracija mu nije padala nimalo, kako je vrijeme prolazilo. Rekli bi neki, forma je prolazna, ali klasa je vječna.

I još moramo spomenuti najbolje pojedince. Najboljim golmanom turnira proglašen je Ryan Škrlj iz redova viceprvaka CB Timeout, a najbolji strijelac je bio Noel Buždon, koji je zaslužio svaki od nekoliko skandiranja mlade publike, jer je zabijao na sve moguće načine. Najbolji igrač turnira bio je Andi Škrgat, također iz redova prvaka, na čijem dresu stoji broj 10, što najčešće nije slučajno, a on je tijekom turnira pokazao da mu ‘desetka’ odlično stoji.

Nakon turnira, uslijedila je zabava uz živu muziku i hladne napitke, a bilo je čak ponešto i alkohola za zagrijavanje glasnica. U Zajercima se sinoć osjetila ‘bomba’ pozitivne energije, a mladi Grimalde su oduševili sve prisutne svojom ljubavlju prema svom lokalitetu. Kamo sreće da je više ovakvih okupljanja i događaja!

FOTO: Tina Pejković

Pročitajte još...