FOTO | Cerovljanski načelnik Elvis Šterpin povodom 30 godine općine darivao najmlađe ljetnim ruksacima, knjigom i sladoledom

Facebook
Twitter
LinkedIn

Općina Cerovlje slavi 30 godina postojanja, a 21. lipnja 2023. je na rasporedu i Svečana sjednica Općinskog vijeća na kojem će se taj jubilej dodatno proslaviti. No, danas je načelnik Općine Cerovlje Elvis Šterpin posjetio najmlađe u dvije odgojno-obrazovne ustanove na svom području te darivao najmlađe.

U Područnoj školi u Cerovlje dočekalo ga je osam izrazito pristojnih i lijepo odgojenih školaraca kojima je načelnik podijelio ljetne ruksake s logotipom Općine Cerovlje s knjigom koja je izdana povodom 25 općinskih godina, a za kraj su se svi zajedno počastili sladoledom.

Tako je bilo i u vrtiću u Pazinskim Novakima gdje su ih dočekale tete s radoznalim najmlađima koji su imali mnogo pitanja te je veoma pohvalno da se čak i u toj najmanjoj dobi osjeti privrženost kraju u kojem odrastaju. Dodajmo i kako su djeca isprobala i nova multifunkcionalna igrala koja im je obećao načelnik Šterpin. Obećanje je ispunjeno!

Sve u svemu, prekrasno jutro u Općini Cerovlje, koja ovog lipnja slavi 30 godina postojanja lokalne samouprave.

Pročitajte još...