VELIKA FOTOGALERIJA | Cerovlje svoj dan proslavilo sportskim turnirima, pjesmom, plesom i svečanom sjednicom Općinskog vijeća

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jučer je u Cerovlju svečano proslavljen Dan Općine Cerovlje. Uz malonogometni i cornhole turnir, centralni događaj bili su svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Cerovlje te susret sopaca i kantadora na pozornicu u centru, prije dolaska Gustafa i Night Expressa.

Povodom 30 godina općine na Svečanoj sjednici općinskog vijeća priznanje su dobili bivši načelnici Silvano Paulović, Armando Lušetić, Mirko Opašić i Emil Daus, ali i Istarski vodovod Buzet Mladen Nežić. Naime, 1993. je pokrivenost vodovodnom mrežom bila nepostojeća, a danas, 2023. godine, ona u Općini Cerovlje iznosi 97,3%!¨ Program su uveličali učenici PŠ Cerovlje i sjajne Roženice!

Održao se jučer i Blind Draw turnir u cornholeu, a nakon četiri sata igre, najbolja četiri para su bili: 1. Mario Ružić i Albert Ivančić, 2. Ivan Laković i Sanel Ibračević, 3. Marija Belac i Loris Maretić, 4. Denis Brozan i Antonio Grubiša. Prijavljeno je bilo čak 40 parova. Održao se i konopaški turnir “Ivan Stojšić” na kojem je najbolja bila momčad iz Delnica.

Na malonogometnom turniru sudjelovalo je deset momčadi u tri skupine, a titulu prvaka osvojili su Noćne Ptice nakon ruleta sedmeraca nad drugoplasiranim žminjskim Čagom. Grimalda je u borbi za treće mjesto bila bolja od Tupljaka, također nakon ‘penala’. Najboljim igračem proglašen je Alen Damijanić (Čago Žminj), a Mihovil Buždon (Grimalda) bio je najbolji golman turnira.

FOTO: Tina Pejković

Pročitajte još...