Općini Motovun odobreno 40.000 eura za digitalizaciju kina Bauer!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kino Bauer raspolaže sa 109 sjedećih mjesta, klimatizirano je i opremljeno s kino platnom.

Prijavom na natječaj “Programi gradnje, rekonstrukcije i opremanje kulturne infrastrukture” Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske je Općini Motovun dodijelilo 40.000,00 eura za osuvremenjivanje i digitalizaciju kina, kako bi ono moglo raditi tokom cijele godine.

Želja je da kino Bauer bude živo mjesto audiovizualne kulture u Motovunu i da, s obzirom na tradiciju koju film ima u Motovunu, zauzme važno mjesto u kulturnoj ponudi Motovuna.

„Želimo da kulturna ponuda, koja nam je važna zbog naših stanovnika bude i dio turističke ponude, ali svakako da digitalizacija kina bude zamašnjak u razvoju drugih filmskih događaja u godinama koje dolaze“, poručili su iz Općine Motovun.

Planirana digitalizacija projekt je koji je ostvaren suradnjom Općine Motovun i Turističke zajednice Općine Motovun – Visit Motovun, uz veliku pomoć i suradnju sa kulturnim i filmskim djelatnicima kojima se ovim putem zahvajujemo.

Pročitajte još...
Razvojna agencija Srce Istre poziva mlade poduzetnike na poduzetnu raspravu

Razvojna agencija Srce Istre ponovo organizira poduzetne rasprave u sklopu projekta "Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s…