REGULACIJA KREĆE SUTRA I TRAJE TRI DANA: Stanarima pojedinih ulica u Motovunu će za vrijeme filmskog festivala biti dodijeljene propusnice

Facebook
Twitter
LinkedIn

Za vrijeme trajanja Motovun film festivala u razdoblju od 21. – 24. srpnja 2023. godine, bit će ograničeno kretanje pješaka kroz određene ulice, te će se stanarima tih ulica izdati propusnice.

U vremenu od 22:00 do 06:00 sati bit će ograničeno kretanje pješaka, kroz ulice Borgo, Angelo Garbizza, Pina Budičina, Stjepana Beletića, Rialto i Joakima Rakovca, osim za stanare koji imaju prijavljeno boravište ili prebivalište u tim ulicama, te goste koji su smješteni u tim ulicama.

Za sve stanare  i goste koji će boraviti u tim ulicama, Jedinstveni upravni odjel izdat će posebne propusnice, radi lakše identifikacije pješaka i prolaznika. Na prilazima prema tim ulicama bit će postavljene metalne ograde i redari, koji će regulirati kretanje pješaka tim ulicama i to:

  • na prilazu u ulicu Borgo neposredno ispod Lođe, kod kućnog broja 1,
  • prilaz u ulicu Rialto i Pina Budičina neposredno uz kuću na adresi Rižanske skupštine 12,
  • te prilaz u ulicu Angelo Garbizza, kod kućnog broja 29.

U slučaju da kod vas borave gosti za koje nemamo podatke, molimo vas da nam ih dostavite, kako bi i njima izdali propusnice. Za dodatne informacije molimo vas da nas nazovete na 052/681-642 ili na opcina@motovun.hr. “Hvala na suradnji i razumijevanju”, poručili su iz Općine Motovun.

 

Pročitajte još...