TZO Motovun uputila javni poziv za sudjelovanje na Adventu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Turistička zajednica općine Motovun, kao suorganizator manifestacije „Čarolija na brdu – Advent u Motovunu 2022“, uputila je 16.11.2022. godine poziv za iskazivanje interesa zainteresiranim subjektima za sudjelovanje na manifestaciji u razdoblju od 2.12. do 23.12.2022. godine.

Sudjelovanje podrazumijeva izlaganje, prodaju i prezentaciju autohtonih proizvoda i usluga te prezentaciju gastronomske ponude. Prigodna prodaja i ugostiteljstvo odvijat će se na prostoru glavnog motovunskog trga, u adventskim kućicama – ugostiteljstvo (3 kom.) i prodajnim štandovima – prigodna prodaja (8 kom.) postavljenim za takvu namjenu.

Ciljana namjena adventskih kućica je: 1. slatke delicije (npr. palačinke, fritule, božićni kolači i/ili sl.), 2. slane delicije (hot dog-ovi, burgeri, kobasice s kupusom, pršut, sir i/ili sl.) i 3. prigodna pića (npr. kuhano vino, čaj, topla čokolada, kakao, punč, kuhani džin i/ili sl.). Moguća je i kombinirana ponuda u sklopu iste kućice. 

Službeni program manifestacije odvija se u razdoblju od 2.12. do 23.12.2022. tijekom petka, subota i nedjelje, no izlagači mogu raditi i tijekom ostalih dana unutar tog razdoblja. Osim u bogato dekoriranoj starogradskoj jezgri i prigodnoj ponudi, posjetitelji će imati priliku uživati u koncertima, predstavama i drugim prigodnim sadržajima.   

Sve detalje o uvjetima i načinu prijave pročitajte u Javnom pozivu na službenim mrežnim stranicama Turističke zajednice općine Motovun.

Rok za podnošenje prijava je do 22.11.2022. godine u 12:00 sati, a prijave se podnose u pisanom obliku Turističkoj zajednici općine Motovun i to: elektroničkom poštom na info@tz-motovun.hr ili osobnom predajom u sjedište Turističke zajednice općine Motovun, Anticov trg, 52424 Motovun, za trajanje radnog vremena od: ponedjeljak-petak 08:00-16:00 sati.

Pročitajte još...