Složni Sveti Petar u Šumi: Sram nas je što živimo u ovakvoj (truloj) državi, glasači HDZ-a trebali bi se posramiti!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Facebook stranica „Složni Sveti Petar u Šumi“ objavila je povodom smjene ministra gospodarstva i održivog razvoja Davora Filipovića svoje stavove koji su ovaj put bili vezani za stanje u državi:

“Dragi ljudi,

Inače ne komentiramo nacionalnu politiku jer se njome ne znamo i ne želimo baviti, ali vezano za najnoviju aferu koja trese lijepu našu Hrvatsku, ne možemo a da se ne zapitamo:

U kojoj to razvijenoj demokratskoj državi u svijetu može opstati i vladati Premijer, predsjednik osuđene stranke, koji je upravo smijenio 30 ministra po redu (od kojih je barem 25 smijenjeno zbog neke korupcijske afere), bez posljedica?

Vjerujemo i nadamo se da se i Vi isto pitate. Svjedoci smo očiglednog raspada sistema, možda se nalazimo i na najnižoj točki institucionalnog funkcioniranja od postojanja Hrvatske.

Mnogi tvrde da je za to “zaslužna” vladavina HDZ-a. Ako je tome tako, smatramo da bi SVI njihovi članovi, vjerni glasači i ostali simpatizeri trebali preuzeti dio odgovornosti i POSRAMITI SE zbog toga te možda konačno razmisliti da li je opravdano dati svoj glas stranki koja nas sustavno krade i trajno uništava našu budućnost!

Poštujemo svačije pravo na stav i izbor, ali Nas je danas iskreno sram što živimo u takvoj (truloj) državi i nadasve smo zabrinuti za budućnost našu i naše djece.

Uz dužno poštovanje prema svima, nadamo se da ćemo Vas potaknuti na razmišljanje.

Lijepi pozdrav, Vaši Složni.”

 

Pročitajte još...