UZORNE HRVATSKE SEOSKE ŽENE | Danas je predstavljena unikatna manifestacija koja se u subotu održava u Svetom Petru u Šumi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas je na terasi supetarske Konobe Doma, predstavljena manifestacija 23. izbor Najuzornije seoske žene Hrvatske. Press konferencija se održala baš tamo, jer lanjska pobjednica tog izbora je Antonia Mrzlić Budak, koja zajedno sa suprugom Mihaelom i ostalom obitelji stoji iza Konobe Doma.

Na press konferenciji bile su prisutne bivše predstavnice Istarske županije pri ovom izboru, dobro nam poznate Ljubica Franjul i Aleksandra Pekica, načelnik Općine Sveti Petar u Šumi Mario Bratulić, lanjska pobjednica i osoba zbog koje je izbor ove godine u Svetom Petru u Šumi – Antonia Mrzlić Budak te Tina Kovač De Faveri, ovogodišnja predstavnica Istarske županije.

Svi su se uhvatili mikrofona i rekli što je za njih predstavljao ovaj izbor, dok je načelnik Bratulić naglasio kako je pobjeda njihove sumještanke mnogo doprinijela promociji kraja, a možda najupečatljiviji govor održala je baš Tina Kovač De Faveri, koja s mužem Gabrieleom ima craft pivovaru „Castellanu“, a sve je okončala rečenicom:

„Moramo biti svjesni koliko nan je tu lipo“, rekla je Tina koja je dio života, cijelo desetljeće, provela u Milanu pa ova profesorica klavira dobro zna o čemu govori. Nadamo se kako će ove subote u Svetom Petru u Šumi još jednom biti naglašeno koliko je zbog žena, pogotovo onih marljivih, kreativnih i odlučnih, ova planeta bolje mjesto.

PROGRAM:

13:30 Početak programa, obilazak i ocjenjivanje štandova kandidatkinja

16:00 Izbor „Najuzornije hrvatske seoske žene 2023“

19:30 Proglašenje rezultata izbora

20:00 Zabavni program uz band Etaloni

Vidimo se u Svetom Petru u Šumi, ove subote – čeka vas gastronomska ponuda i zabava uz živu muziku, a svoju tradiciju i životne priče s nama će podijeliti čak 17 sudionica ovog izbora.

Pročitajte još...