Tinjan ovog vikenda slavi Dan općine – pogledajte bogati program!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pripremite se za druženje, odličnu zabavu i bogat program ove subote 14. svibnja 2022. kad slavimo Dan Općine Tinjan! U proslavu koja starta u 10 ujutro uvest ćemo vas pljočkanjem, starinskom igrom u kojoj se koriste kamene pljočke te rekreativnom biciklijadom i pješačenjem pod nazivom Bike&Walk.

Polazak je u 10 sati ispred općinske zgrade, a sudionici rekreativci moći će uživati na brojnim, lijepim stazama u prirodi tinjanskog kraja te na ručku koji je za njih organiziran nakon što završi Bike&Walk.

Atrakcije se nastavljaju turnirom u gađanju glinenih golubova koji počinje u 14 sati na streljani Picupari, a nakon što vas zadive ove vještine prošetajte do lokacije Casamara gdje se od 15 sati može pogledati Zavičajna zbirka Enriko Depiera.

Već pola sata kasnije, u 15.30, u Centru Stari Tinjan razveselit će vas Mali samanj Kumpanije Kosirići Tinjan te se možete početi pripremati i za navijanje na malonogometnom turniru koji starta u 18 sati na sportskom igralištu u Tinjanu.

Ovaj dan bit će zaokružen svečanom sjednicom Općinskog vijeća, također u 18 sati, na tinjanskom vidikovcu Spod ladonja. „Pozivamo vas da nam se pridružite ove subote u Tinjanu jer ćemo se odlično zabaviti te slaviti tradiciju i kulturu našeg kraja“, poručuju iz Općine Tinjan.

PROGRAM

Pročitajte još...