Prvo kolo privuklo pedesetak kvizaša iz cijele Istre

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pedesetak se je natjecatelja okupilo u petak na prvom kolu sveistarske Pub kviz lige u potpićanskom caffe baru Time OUT gdje su odgovarali na pitanja koja su osmislili dinamični dvojac Goran Kvalić i Saša Runko. Ukupno je nastupilo 12 ekipa iz Pazina, Pule, Rovinja, Žminja, Labina i drugih mjesta.

Podijeljeni u četiri kategorije na pitanje iz umjetnosti, sporta, filma, poznavanja glazbe i drugih uobičajenih područja najbolji su bili momci i djevojke iz Rovinja pod svojim stalnim imenom Rovinjčester United koji su osvojili 60,5 bodova.

Dva boda iza njih osvojili su Fantazisti s 58,5 bodova, dok su na trećem mjestu bili Vozilići do Tokija i pazinska ekipa Dole Zgor Potoka s 55 bodova, no u pripetavanju je labinsko – tukljočanska kombinacija bliže odredila granicu između Rusije i Finske te  osvojila treće mjesto.

Peto mjesto zauzela je ekipa Fjaka s 52,5 boda, šesto za „I gladne i žedne“ s 51 bodom, Politika, alkohol i koze su završili na sedmom mjestu s 49,5 bodova, Avengersi s 49, Ivan Drago z Brseča 47,5, Čajni kolutići 44, rezerve s 43,5 bodova te kako im i samo ime govori – Vajk zadnji s 40,5 bodova.

Liga je planirana na način da se igra jednom mjesečno u 10 kola– svakog trećeg petak u mjesecu, a sljedeće kolo je na rasporedu u Potpićnu 20. listopada.

 

Pročitajte još...