Full moon walk, kino na otvorenom, putevima okusa središnje Istre – recept za dobar provod u središnjoj Istri!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Projekt Otkrij središnju Istru, koji organizira Turistička zajednica središnje Istre, u punom je jeku. Stoga vas ovaj tjedan očekuje kino na otvorenom na nekoliko lokacija, degustacijska šetnja i full moon walk ispod mjesecom obasjanog neba

Ljeto je vrijeme za opuštanje i uživanje, a Turistička zajednica središnje Istre svojim je gostima odlučila pružiti jedinstven užitak u dobrim filmovima, degustacijskim šetnjama i šetnjama pod zvijezdama.

Tjedan je tek počeo, a ako još uvijek nemate planova, evo nekoliko ideja. Ponedjeljak 03.07.2023. rezerviran je novi dio programa Full moon walk u Svetom u Petru u Šumi. Okupljanje za noćnu šetnju ispod punog mjeseca je kod lokalnog proizvođača suhomesnatih proizvoda OPG-a Franjul u 19:00 gdje vas prije starta u 20:00h čeka degustacija proizvoda. Predviđeno trajanje šetnje je do 22 sata.

Obavezna oprema je čeona lampa koju mora imati svaki sudionik kao i adekvatna obuća. Prijave su obavezne, a sudjelovanje besplatno. Da biste uživali u šetnji obasjani mjesečevim sjajem prijaviti se morate na info@central-istria.com.

Srijeda 05.07.2023. vam donosi interpretativnu šetnju u vodstvu Istra Inspirita, naziva Putevima okusa središnje Istre, koja se održava u Svetom Lovreču. Ona vas vodi kroz vrijeme – u doba antike, AustroUgarske Monarhije, a po završetku putovanja kroz vrijeme očekuje vas upoznavanje s okusima, mirisima i tradicionalnim jelima središnje Istre.

Šetnja započinje u 20:00 sati, a da biste uživali u okusima središnje Istre, prijaviti se morate na adresu elektroničke pošte info@central-istria.com. Za sve filmofile, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem, organizirano je i ljetno kino na otvorenom.

Ovoga tjedna možete uživati u tri različita filma na tri jedinstvene lokacije – u srijedu 05.07.2023. u Boljunu dovedite vaše najmlađe na animirani film Wall-E, u četvrtak 06.07.2023. u Pićnu također za najmlađe podsjetnik na zimu u ljetnim mjesecima sa animiranim filmom Ledeno doba te u petak 07.07. 2023. u Pazinu slijedi film Iskupljenje u Shawshanku.

Ako ipak ovoga tjedna niste u mogućnosti posjetiti središnju Istru, ne brinite jer bogat program događanja traje sve do konca kolovoza i sigurni smo da ćete u njemu pronaći nešto za sebe.

Sve ostale vijesti, informacije o projektima i događanja na području Turističke zajednice središnje Istre možete pronaći na mrežnoj stranici TZSI, Facebooku, Instagramu i Twitteru.

Pročitajte još...