Pred nama je još jedan vikend prepun raznovrsnih događanja u središnjoj Istri

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Julien Duval

Nastavlja se tradicija održavanja Vaterpolo turnira na Zarečkom krovu pa će ta prirodna atrakcija biti središte zabave za sve ljubitelje sportova u vodi, i to u subotu 22.07., s početkom u 12:00 sati.

U Svetom Petru u Šumi u petak 21.7. gostuje pak „Teatar Naranča“ iz Pule s predstavom „Za kulturu pronti“. Neka vas ova kulturna komedija s početkom u 21:00 sat nasmijane uvede u nadolazeći vikend.

KINO NA OTVORENOM

U petak 21.07. u Pazinu se prikazuje film Bolesnica s Festivala u Cannesu, koji na bizaran način prikazuje utjecaj medija na život mladog para s kojim se u pojedinim situacijama možemo poistovjetiti.

U nedjelju 23.7. na području Općine Karojba u Škropetima s najmlađima možete uživati u crtanom filmu Ratatouille/Juhu-hu o vrckavom i strastvenom kuharu na četiri nožice. Napomena: projekcije započinju u 21:00 sat.

VINSKE PRIČE GRAČIŠĆA I KONCERT ETNO SKUPINE ŠĆIKE

Ljetne su večeri bolje uz čašu vina, a općina Gračišće poznato je mjesto koje okuplja brojne ljubitelje istog. Stoga su vas TZ središnje Istre i općina Gračišće i ove godine, odlučile iznenaditi dvodnevnom manifestacijom Vinske priče Gračišća, u sklopu kojih će biti održan koncert etno skupine Šćike.

Uživanje u Vinskim pričama započinje u petak 21.07. u 19:00 sati kada počinju degustacije, a sve okupljene zabavljat će DJ Nikola z Kukurini i Angola band. U subotu 22.07. je na rasporedu koncert Šćika, također s početkom degustacije u 19:00 sati.

Sve ostale vijesti, informacije o projektima i događanja na području Turističke zajednice središnje Istre možete pronaći na mrežnoj stranici TZSI, Facebooku i Instagramu.

Pročitajte još...