OSOBA MJESECA – TRAVANJ 2023 | Serđo Šilić za 28 glasova do titule osobe mjeseca ispred Ines Kovačić Drndić!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Veseli nas što smo definitivno pogodili s rubrikom „Osoba mjeseca“. Naime, i ovog puta glasalo je gotovo pola tisuće ispitanika, odnosno točno njih 478, a do posljednjih sati vodila se oštra bitka za osobu mjeseca travnja na portalu Kampanja.

Na kraju je presudilo 28 glasova koliko je više imao Serđo Šilić, vatrogasni zapovjednik koji je u travnju postao umirovljenik. On je dobio 47.23% glasova, dok je Ines Kovačić Drndić, dirigentica mješovitog zbora Roženice i prava glazbena diva, od čitatelja Kampanje dobila 202 glasa, odnosno 41.48%. Poduzetnik Marko Londero ovog puta nakon sjajne Agro Terre Istre nije imao sreće pokraj ovakve konkurencije, ali i njemu čestitamo na nominaciji!

Serđo Šilić je dugih 17 godina bio prvi čovjek pazinskog vatrogastva. Skromnost, samozatajnost, dostupnost, stajanje na usluzi, predani rad, a do umirovljenja bio je i načelnik Stožera Civilne zaštite (na funkciji od 2017. godine) u ponajgore vrijeme pandemije.

Kao da brojna gašenja vatre, blizina Ipsilona i silne intervencije nisu bili dovoljni. Među ostalima, pazinska je vatrogasna postrojba jedna od onih koje najčešće idu u ispomoć drugim ispostavama, a ovo ljeto nam se je gospodin Šilić javljao i iz susjedne Slovenije.

Osoba travnja 2023 - Kampanja:
Pročitajte još...