OSOBA SVIBNJA 2023 | S više od 300 glasova, ovog mjeseca titulu uzima Albert Ivančić!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rubrika “Osoba mjeseca” je nešto s čime smo definitivno pogodili – bila je to odlična odluka, bez lažne skromnosti. Naime, vjerovali ili ne, u ovotjednoj anketi sudjelovalo je čak 715 različitih ispitanika koji su osobom svibnja proglasili Alberta Ivančića!

Albert Ivančić Pančo jedna je od najsvestranijih osoba kojima se bavimo na Kampanji. “Rijetki su petki” da ista osoba brani za Puris, boća za BK Ročko Polje, uspješno igra cornhole i razlog zbog koje smo je nominirali je nastup na Svjetskom prvenstvu u rallyju. Svi smo pratili danima – u Hrvatskoj se održalo Svjetsko prvenstvo u rallyu, odnosno WRC Croatia 2023.

Ta je staza jako zahtjevna i teška za posade u automobilima pa ne čudi što organizatori razmišljaju i o promjeni. On je bio jedini istarski predstavnik kao suvozač Igoru Mandiću, a ostvareni rezultat je pokazatelj da su momci odradili vrlo dobar posao. U najmanjoj klasi 5 sa svojim Renault Cliom RS Rally 5 bili su prvi, a sveukupno 34.

On je na kraju ovog izbora dobio više od tri stotine glasova, odnosno 43.3% te mu čestitamo na tituli osobe mjeseca. Luka Kukić i Alison Merlić pohvale su zaslužili zbog nominacije te i njima čestitamo na uspješnom mjesecu iza njih!

Osoba svibnja 2023 - Kampanja:

 

Pročitajte još...