Boćari Pazina nisu poraženi, ali Istra Poreč odlazi u finale boćarske Superlige

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas su na završnici boćarske Superlige odnos snaga odmjerili Istra Poreč i Pazin, u polufinalu koje je dalo prvog finalistu završnog turnira. To će biti Istra Poreč, jer je bila bolje plasirana na završnoj ljestvici, a nakon današnjeg remija u polufinalu s Pazinjanima.

Krenulo je s 4:4, remizirali su u pojedinačnim okršajima Lukšić i Ivančić te Tadić i Guštin Benjamin. Par Smolica-Načinović pobijedili su za domaći sastav, a za goste je bodove donijela trojka Guštin A., Jurman i Štihović.

Bruno Kraljić i Darijan Živolić donijeli su prednost Istri Poreč u brzinskom izbijanju, a onda kasnije, doduše tijesno, pobijedili i u ‘štafeti’. Pazinjanima su pripala precizna izbijanja, sjajne rezultate ostvarili su Nikola Hrelja i Valter Ivančić.

Gosti iz Pazina u posljednjem krugu igara osvojli su pet bodova, na račun pobjeda Alena Guština u pojedinačnom te para Guštin B.-Lanča, ali i remija Ivančića i Štihovića. No, domaćima je bilo dovoljno tih 13:13 koje su dostigli zbog pobjede para Smolica-Tadić te remija Križmanića i Načinovića.

Pročitajte još...